Sök

  Tillsammans är vi starka

  BLI EN AV OSS

  Vi är ett öppet bolag, där ömsesidig dialog och kommunikation prioriteras högt. Relationen till medarbetare och omgivning utgår från moderna och jämställda synsätt. Läs mer nedan.

  Tillsammans är vi starka

  BLI EN AV OSS

  Vi är ett öppet bolag, där ömsesidig dialog och kommunikation prioriteras högt. Relationen till medarbetare och omgivning utgår från moderna och jämställda synsätt. Läs mer nedan,

  Tillsammans är vi starka

  BLI EN AV OSS

  Vi är ett öppet bolag, där ömsesidig dialog och kommunikation prioriteras högt. Relationen till medarbetare och omgivning utgår från moderna och jämställda synsätt. Läs mer nedan.

Arbeta i en stimulerande miljö inom en expanderande marknad.

Vår organisation bygger på tillgänglighet inom alla nivåer, ömsesidig information och korta beslutsvägar. Alla medarbetares professionella åsikter och synpunkter värderas som nödvändiga för vår fortgående utvecklingsprocess. Vi är väl medvetna om, att framgång kan definieras som summan av allas insatser.

De är vår ambition, att varje medarbetare ska känna delaktighet, personligt inflytande och engagemang i verksamheten. I vår rekrytering betonar vi att ärlighet, arbetsglädje och social kompetens är lika viktiga faktorer som tekniskt eller ekonomiskt kunnande.

Grundläggande principer som allas rätt till personlig och yrkesmässig utveckling, lika villkor vid lika ansvar och frihet under ansvar är också självklara begrepp för oss. Hos oss får du chansen till en intressant och stimulerande framtid inom en expanderande marknad.

 

Genom ständig förbättring och utveckling ska vi med framgång kunna konkurrera och växa i en föränderlig byggmarknad. Alla medarbetare ska kunna känna delaktighet och inflytande i denna process, uppleva arbetsglädje och ges möjlighet till personlig utveckling.

Vi på BTH Bygg är övertygade om att individens hälsa påverkar såväl individens som företagets välmående. Vi satsar därför stort på friskvård i flera former med fokus på motion, kost och återhämtning. Vi har samlat allting under ett och samma tak som vi kallar SuperStark. Vår ambition är att ge förutsättningar till ökad hälsa, arbetsglädje och motivation.

Nedan hittar du de aktuella lediga tjänster vi har just nu. Välkommen med din ansökan!

Inside stories

Johanna Jansson

KMA-ansvarig med spännande och varierande arbetsdagar!

Peter Lundqvist

Över 20 år som snickare på BTH som även synts i tv-rutan, både med Sofias änglar och Fuskbyggarna

Jimi Jernström

Snickare som tagit rollen som hvudskyddsombud

Henrik Gruvholt

Affärschef på Byggservice och på BTH sedan 2005

Lena Nyberg

Första mötet med BTH Bygg, ett välkänt ansikte ända sedan år 2000

Johanna Jansson

Det bästa med mitt arbete är att få jobba med frågor som intresserar mig och som är väldigt viktiga. Bland annat att skapa förutsättningar för att minska den negativa miljöpåverkan och vara med i det viktiga arbetet med att skapa säkra arbetsplatser. Det bästa är ändå att vi alla faktiskt kan påverka, vi kan göra skillnad!

Här erbjuds jag utmaningar, stimulans och spännande och varierande arbetsdagar. Jag har på BTH fått vara med och skapa en roll, där jag har stora möjligheter att påverka och jag har fått förtroendet att arbeta under parollen Frihet under ansvar, vilket passar mig ypperligt!

Vad är det som gör att du är kvar på företaget?
– Härliga kollegor, roliga arbetsuppgifter och ett tillåtande arbetsklimat.

Vad är viktigast för dig vad gäller din arbetsroll och arbetssituation?
– Att jag har ett visst mått av frihet. Att jag trivs med kollegor, har möjlighet till stöttning när jag behöver det och att jag har en lyhörd chef.

Peter Lundqvist

Peter Lunkan Lundqvist har deltagit i tv-teamet både för Sofias Änglar och hela åtta säsonger med Fuskbyggarna.

– Jag började som snickare och är fortfarande snickare. Via arbetsförmedlingen fick jag komma till BTH Bygg, träffa ägarna Roger och Richard, och började arbeta våren 1994.

En bra arbetsdag för mig är att få arbeta i ett stimulerande projekt, ett jobb med roliga arbetsuppgifter, som till exempel i en ren och fräsch miljö såsom Sollentuna Sjukhus. Men även att logistiken och kommunikationen med kunden fungerar är viktigt.

Vad är det bästa med ditt arbete?

– Det bästa är friheten under ansvar. På byggservice sköter vi hantverkare oss själva i mångt och mycket och har mycket ansvar.

Jimi Jernström

Jag har arbetat på BTH i över 10 år och trivs riktigt bra. Det är ett företag som lyssnar på medarbetarna och du har möjligheten att påverka din situation här på företaget. Vi har en bra gemenskap och det är roligt att gå till jobbet.

För min del har motivationen ökat med åren. Det har säkert med att göra att jag känne ratt företaget satsar på mig. Med möjligheten att bli huvudskyddsombud har jag fått gå utbildningar och utvecklats i min roll, vilket är något som är viktigt för mig.

Henrik Gruvholt

BTH har ett varmt klimat som sätter människan i fokus och stimulerar medarbetares utveckling. En riktigt bra dag fylls av intressanta möten där jag får bidra och lära mig, att vi tillsammans antar utmaningar med en positiv attityd och som skapar goda resultat. En och annan affärsuppgörelse får gärna slinka in. 

Det viktigaste för mig är att jag är stimulerad av mitt arbete och dess uppgifter vilket ger mig ett stort engagemang. Då är jag som bäst.

Hur skulle du beskriva BTH:s friskvårdssatsning Superstark?

Innovativ, medryckande och hälsosamt jobbig. Det är fantastiskt att vi har skapat denna satsning som verkar så långsiktigt.
Jag är stolt över hur Superstark inte bara skapar friskare medarbetare utan och sätter avtryck i branschen och stärker varumärket.

Lena Nyberg

Jag har jobbat på BTH sedan december 2000, så 2015 firade jag 15 år i bolaget.
Man skulle kunna tro att det blir ensamt i receptionen men inte på BTH. När man har så trevliga kollegor och varierande arbete kan man inte annat än trivas här. Dagarna fylls av inkommande post, receptionstjänst och administration. Såklart att vissa dagar kan var lite bättre än andra, när man har ett bra ”flyt” och inga väntande högar med post.

Vad är viktigast i din arbetsroll?
– Att jag genom bra service kan hjälpa både leverantörer, kollegor och kunder till rätta.

Vår målsättning är, att kunna erbjuda en sund, god och stimulerande arbetsmiljö för alla våra medarbetare och omgivning. Genom att bedriva ett systematiskt arbetsmiljöarbete på alla nivåer reduceras och elimineras risker för ohälsa och skador.

BTH Bygg har cirka 150 medarbetare som alla har något gemensamt: vi vill må bra!

På BTH Bygg är vi övertygade om att individens hälsa påverkar såväl individens som företagets välmående. Vi satsar stort på friskvård i flera former med fokus på motion, kost och vila. Vi arbetar aktivt med alla tre områdena i form av träning tillsammans, gemensam matlagning och föreläsningar/övningar rörande avslappning, sömn och återhämtning. Vår ambition är att ge förutsättningar till ökad hälsa, arbetsglädje och motivation.

Vi ser därför vår satsning SuperStark som en investering i våra medarbetares hälsa och i förlängningen även företagets. SuperStark erbjuder alla medarbetare på BTH Bygg möjlighet att kontinuerligt kunna utveckla och följa upp sin hälsa inom de tre områdena kost, motion och vila. 

 

Av erfarenhet vet vi att många går länge med skador eller sjukdomar i onödan utan att vidta åtgärder. BTH Bygg ansluter alla sina anställda till en privat sjukvårdsförsäkring som gör att de enkelt, snabbt och gratis kan få hjälp med planerad läkarvård.

En annan självklar förmån för oss på BTH Bygg är erbjudande om friskvårdsbidrag. Vi vill uppmuntra till välmående såväl fysiskt som psykiskt. Självklart samarbetar vi även med företagshälsovården, i vårt fall Feelgood då detta är en kollektivavtalad överenskommelse.