Sök

BTH Bygg bjuder in till frukostseminarium om mångfald

Välkommen till World Trade Center 23 mars

På BTH Bygg vill vi vara med och utveckla branschen. Det gör vi bland annat genom att bjuda in till olika frukostseminarium där vi fokuserar på aktuella ämnen. Den här gången bjuder vi in till frukostseminarium om mångfald.

Varmt välkommen den 23 mars då vi har förmånen att lyssna till Charlotte Signahl.
"ÄR MÅNGFALD EN RÄTTIGHETSFRÅGA ELLER LÖNSAMHETSFRÅGA"  

På ett humoristiskt sätt utmanar Charlotte oss och våra invanda mönster. Vad är t ex en samhällsnorm? Hur kan den se ut och hur påverkar den oss? Varför väljer vi så ofta lika? Hur påverkar detta vår rekrytering och kompetensförsörjning, vår produktion och vår lönsamhet? Vem vill jobba hos oss och köpa våra produkter?


NÄR: 23 mars

Frukostbuffé serveras från kl 07.15.
Programmet startar kl 08.00 och avslutas kl 09.30

VAR: World Trade Center - ingång via Kungsbron 1


 

signahl_press_2_9_nyheter3

 

CHARLOTTE SIGNAHL

Charlotte är företagare och inspiratör med fokus på föreläsningar, utbildning och att moderera och processleda konferenser

Hon får ofta höra att hon är väldigt rolig och hon använder "stand up" som pedagogiskt verktyg. Fördelen med det är att ämnet inte upplevs som tungt eller tjatigt. En annan fördel är att hon också kan vara ganska tuff.

Diskriminering eller stress i livet är inte OK och vi kan med fakta, humor och kärlek komma fram till att ansvaret och möjligheter till lösning ligger hos oss alla, menar Charlotte.  

  - ANMÄLAN -

Anmäl dig senast den 16 mars till event@bthbygg.se

 

 
Seminariet är kostnadsfritt.