Sök

  Kvarteret Jungfru Lona 2

Jungfru Lona 2

På Kvarteret Jungfru Lona 2  utför BTH Bygg  en renovering av 57 seniorlägenheter och matsal i Axelberg åt MICASA.

Renoveringen omfattar bland annat badrum och kök med avloppsstammar, ytskiktsrenovering, ventilerade golv på grund av kaseinhaltigt flytspackel, byte till säkerhetsdörrar samt ytskiktsrenovering i korridorer.

Pågående verksamheter såsom hemtjänst- och gemensamhetslokaler finns i bottenvåningen hus B, samt i hela hus A och C, där bland annat en restaurang och aula är belägen. Vissa arbeten kommer att utföras i källarvåningen och där finns en uthyrd lokal i vilken verksamhet pågår.

Pågående verksamheter i fastigheten ska vara igång under renoveringen vilket ställer höga krav på utförandet. Avskärmningar och provisorier ska utföras så att hyresgäster och kunder till restaurangen med mera ska kunna passera på ett säkert sätt.

Micasa Fastigheter i Stockholm AB bildades 1999, som FB Servicehus, för att förvalta stadens omsorgsfastigheter. Axelsbergs servicehus ingick från start och har under 2000-talet delvis byggts om till ett modernt seniorboende. Kvartersnamnet kommer från Fredmans Epistel nr 9, av Bellman vars äldsta syster bodde på Hägerstens gård.

 

Projektansvarig

Fakta om Jungfru Lona 2

 • Beställare:MICASA
 • Entreprenadform:Totalentreprenad
 • Start:Mars - 2015
 • Slut:Oktober - 2015
 • Adress:Kinmanssonsvägen 43
 • Ort:Axelsberg
  Tack för att du skickar in formuläret

  Gör en intresseanmälan redan idag!

  Obligatorisk
  Obligatorisk
  Obligatorisk
  Obligatorisk
  Obligatorisk
  Obligatorisk
  Obligatorisk
  Godkänner BTH byggIntegritetspolicy