Sök

TJÄNSTER

Ett modernt och effektivt byggföretag!

Vår styrka är vår bredd, från ROT till service, där företagets kompetens överlappar varandra med sin breda kompetens. ROT-enheten arbetar bland annat med kulturhistoriska byggnader och fastigheter i innerstaden. Vi blir utvalda för den här typen av projekt för att vi är en trygg och bra leverantör och partner.

Våra ROT-projekt

Sveriges snyggaste kontor!

Ett av våra färdigställda ROT-projekt blev nominerat till "Sveriges snyggaste kontor 2015". Det råkar även vara våra egna lokaler som vi sitter i, här på Armégatan 38 i Solna. Nomineringen löd: "Utformningen av BTH:s nya kontor speglar företagets förhållningssätt till det egna arbetet där hantverket betraktas som konst. I den nya lokalen ska de olika avdelningarna sitta i sina enheter samtidigt som man skulle kunna dra nytta av varandras kompetenser."

Se fler referensprojekt

Ramavtal - en del av vardagen!

Vi har bred kompetens och över 20 års erfarenhet av arbeten inom ramavtal. Vi har bland annat ett långt och gediget samarbete med SL som sträcker sig tillbaka till mitten av nittiotalet. Vi rustar för att trafiken skall fungera, för att trafikanterna ska ha en bra och säker upplevelse och för att personalen skall trivas och ha en bra arbetsmiljö.

Se fler...